Dekformulier – Pupinfo

Voor vragen omtrent de dekking kunt u ons bereiken via pupinfo@nwc21.nl. Aarzel niet om contact op te nemen, we staan klaar om te adviseren en te helpen waar nodig.

Fokkers die lid zijn van de NWC dienen het verplichte onderstaande formulier in te vullen en te verzenden, uiterlijk binnen 3 weken na de dekking. Ook is het verplicht de relevante (leesbare) documenten met betrekking tot de gezondheid, exterieur- en werkresultaten van beide ouderdieren te uploaden in onderstaande formulier.

Indien u lid bent van de NWC en uw geplande nest voldoet aan het VFR van de NWC, kunt u ervoor kiezen om uw nest te laten vermelden op onze website. Hiervoor vult u ook dit formulier in met de relevante documenten overeenkomend met wat u invult en tevens een goede foto van beide ouderdieren of een aankondigingsflyer.

Na de geboorte kan in overleg met pupinformatie ook een vermelding op Facebook worden geplaatst. Let op: zonder berichtgeving worden nesten automatisch na 9 weken van de website verwijderd. De kosten voor deze vermelding bedragen €25,- per nest en dienen gelijktijdig te worden overgemaakt naar: NL25 ABNA 0126718679 t.n.v. ‘NWC’, onder vermelding van “uwkennelnaam-jaartal“.